Rusams teks susimokėti: „šimtai milijardų rublių per mėnesį“ už ukrainiečių žudymą  ()

Įstatymo projekto autorius deputatas Olegas Nilovas mano, kad naujasis mokestis padės padidinti mokėjimus mobilizuotiems ir motyvuos juos efektyviau kariauti prieš Ukrainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Valstybės Dūmoje įregistruotas įstatymo projektas, įpareigojantis rusus iki 3% savo pajamų skirti karui su Ukraina finansuoti. Apie tai balandžio 12 d. paskelbė deputatas Olegas Nilovas.

„Ar tai neįmanomas nuostolis? Vienas ar du tūkstančiai rublių per mėnesį išspręs pačias rimčiausias kariuomenės problemas. Tai šimtai milijardų rublių per mėnesį“, – sakė įstatymo projekto autorius Nilovas. 1-2 tūkstančiai rublių - tai 11-22 eurai.

Dokumente teigiama, kad būtų apmokestinami vyrai iki 45 metų amžiaus, prie gyventojų pajamų mokesčio pridedant 2-3 %. Politikas jau paskaičiavo, kad jei jo įstatymo projektą priims ir pasirašys Rusijos prezidentas, tuomet nauju mokesčiu bus galima apmokestinti 34 milijonus rusų. Nilovas mano, kad šis mokestis taip pat padės mokėti didesnius atlyginimus mobilizuotiems rusams, kariaujantiems prieš Ukrainą.

 

„Jie gaus ne 200 tūkstančių, o 400-500 tūkstančių rublių. Tai gali padidinti motyvaciją tiems, kurie svarsto dalyvauti“, – pabrėžė deputatas.

500 tūkstančių rublių jau būtų 5 545 eurų - pakankamai nerealistiškas atlygis kariaujantiems prieš Ukrainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(26)
(-24)

Komentarai ()

Susijusios žymos: