„Suluošino mūsų karius labiau nei priešus“. Ždanovas atskleidė paslaptį, ką padarė Ukrainos ginklas  (1)

Karo ekspertas Olegas Ždanovas pasidalijo informacija apie ginklus, kurių negamina nė viena iš kariaujančių pusių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas Olegas Ždanovas atskleidė tiesą apie tai, kodėl ukrainiečiai negamina minosvaidžių.

Karo ekspertas pirmiausia pateikė paaiškinimą, kodėl Ukraina kol kas nevygdo minosvaidžių gamybos: „Mes negaminame, nes neturime tam reikalingų technologijų. Bandėme gaminti minosvaidį „Molot“. Sprendžiant iš to, kaip jis buvo pagamintas – greičiausiai tekinimo-frezavimo būdu– rezultatą žinote: mūsų „Molot“ minosvaidis luošino mūsų kovotojus labiau nei priešus“.

Tada Ukrainos ginkluotųjų pajėgų rezervo pulkininkas papasakojo, kodėl Rusijos Federacija negamina minosvaidžių, nors jie aktyviai naudojami prieš Ukrainos ginkluotąsias pajėgas fronte: „Rusija dabar praktiškai negamina minosvaidžių. Reikalas tas, kad jų sandėliuose yra labai daug minosvaidžių MP-120, todėl jie gali juos tiesiog imti iš sandėlių ir naudoti. Nesakysiu, kokios yra jų minosvaidžių atsargos, bet sprendžiant iš to, kad Rusija gana aktyviai naudoja šiuos minosvaidžius prieš mus, su minomis jie taip pat neturi problemų“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(23)
(17)
(6)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)