[ŽT] „Būkime kiekvienas savo vietoje“. Žinomas rusų aktorius paaiškino, kodėl nekariauja (Video)  ()

Aršus putinistas ir žinomas rusų aktorius Michailas Porečenkovas palaiko visapusį Kremliaus pradėtą ​​karą prieš Ukrainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Aršus putinistas ir žinomas rusų aktorius Michailas Porečenkovas palaiko visapusį Kremliaus pradėtą ​​karą prieš Ukrainą, tačiau pats neskuba eiti į karą.

Porečenkovas Rusijos propagandinio radijo „Komsomolskaja pravda“ eteryje buvo paklaustas, ar jis nori eiti į frontą. Vedėja pacitavo informaciją iš kai kurių žiniasklaidos priemonių, kuriose buvo rašoma, kad aktorius anksčiau buvo paskelbęs apie ketinimą kariauti.

„Na, aš eičiau... Žinoma... Bet būkime kiekvienas savo vietoje. Pasakysiu taip: esu išbrauktas iš karių registro pagal amžių. Tegul kiekvienas savo vietoje dirba sąžiningai, tai bus daugiau pagalbos, nei tiesiog ten [į frontą aut. past.] nuvykti“, – nuo ​​tiesioginio atsakymo išsisuko aktorius.

Tada pridūrė, kad padarys viską, kad padėtų tėvynei. Po šių žodžių vedėja pažymėjo, kad jis dabar užsiima humanitarine pagalba V. Putino kariuomenei, ir paklausė, ar tai ir yra jam dabar keliama užduotis.

 

„Daug užduočių keliama, daug jų atliekame... Man labiau patinka būti partizanu“, – po šių žodžių rusų aktorius nusijuokė.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(41)
(-39)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()