[ŽT] „Ne Ukrainos okupacija“. Skelbiamas naujas Putino karo tikslas  ()

Publicistas Vitalijus Portnikovas netikėtai pareiškė, kad Kremliaus vadovo tikslas nebuvo okupuoti Ukrainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Daugybės analitinių straipsnių politinėmis ir istorinėmis temomis autorius Vitalijus Portnikovas paaiškino: Rusijos Federacijos prezidentas jau žino, kad jie neturi jokių šansų laimėti karą. Dabar V. Putino tikslas – išlaikyti jau užgrobtų Ukrainos teritorijų kontrolę.

Vitalijaus Portnikovo nuomonę apie naujus „specialiosios operacijos“ Ukrainoje tikslus galima rasti vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

Ko reikia Putinui, kad jis laimėtų? Fiksuoti tas teritorines realijas, kurios jau yra. Taip, mums nepavyko užimti Ukrainos, bet mes to ir nesiekėme: ne toks buvo „specialiosios operacijos“ tikslas. Mes ketinome „apsaugoti“ „savo“ rusų tautą. Štai jie saugomi Donecko, Luhansko, Chersono ir Zaporožės srityse. O Charkivo, Nikolajevo ir Odesos srityse rusų žmonių nėra? Ne. Mes nusprendėme, kad šiuo metu tai yra rusų žmonės (vadinsime juos rusų žmonėmis), o Putinas atnešė Rusijai taiką, laimę, pripažinimą, Krymą, Donecką, Luhanską, Chersoną, Zaporožę“, - užtikrintai, bet su ironija kalbėjo Ukrainos televizijos laidų vedėjas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(38)
(-36)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: