„Velniop karą!“ Internete viruso greičiu plinta video, kas nutiko Maskvoje per koncertą (Video)  ()

Grupės „Naiv“ koncerte Maskvoje salė vieningai skandavo antikarinį šūkį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Parama „specialiajai operacijai“ Rusijoje, matyt, toli gražu nėra tokia paplitusi, kaip teigia Kremliaus sociologai. Grupės „Naiv“ koncerte Maskvoje publika skandavo antikarinį šūkį.

Įvykio vaizdo įrašas akimirksniu pasklido internete.

Koncertas įvyko šeštadienį, balandžio 15 d., sostinės klube „1930 Moscow“ grupės įkūrimo 35-mečio proga. Solistas Aleksandras Ivašovas koncertavo vilkėdamas marškinėlius su užrašu „Maša Moskaliova“. Tai užuomina į liūdnai pagarsėjusią represinę bylą, kuri tęsiasi nuo 2022 metų balandžio: dėl antikarinio piešinio Rusijos teismas išsiuntė mergaitę į vaikų namus, o jos tėvą įmetė už grotų.

Kalbos metu Ivašovas paragino savo gerbėjus atkreipti dėmesį į šią Mašos Moskaliovos bylą, kuri, kaip jis pažymėjo, „jo nepaleidžia“. Menininkas nepratarė nė žodžio apie Putino „specialiąją operaciją“, tačiau į tai reaguodama salė vienbalsiai ėmė skanduoti: „Velniop karą!“.

 

Tai dar vienas įrodymas, kad antikarinės nuotaikos Rusijoje gyvos. Ir jos stiprėja dėl to, kad Rusija šiame konflikte pralaimėjo ir patiria milžiniškų nuostolių: ir žmogiškųjų, ir ekonominių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(253)
(2)
(251)

Komentarai ()