Vienintelis visoje Ukrainoje – fronte pastebėtas unikalus monstras „Varta-Redut“ (Foto)  ()

Šarvuotas automobilis buvo pristatytas dar 2016 m., tačiau nuo to laiko apie serijinę gamybą informacijos nebuvo. Dabar tapo žinoma, kad bent vienas iš jų yra Ukrainos ginkluotosiose pajėgose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos kariškiai gavo šarvuotą automobilį „Varta-Redut“, kurį sukūrė privati ​​bendrovė „Ukrainian Armored Vehicles“. Apie tai pranešama socialiniuose tinkluose.

2016 metais ginklų parodoje „Ginklai ir saugumas“ debiutavo šarvuotas automobilis „Varta-Redut“. Tačiau prieš prasidedant plataus masto Rusijos Federacijos invazijai į Ukrainą, informacijos apie serijinę mašinos gamybą nebuvo. Todėl žinoma tik apie vieną automobilį.

„Varta-Redut“ yra šarvuotas automobilis, pagamintas ZIL-131 važiuoklės pagrindu. Jis pagamintas pagal 6x6 ratų formulę ir turi kabinos bei karių skyriaus apsaugą nuo kulkų. Be to, automobilio dugnas yra V formos, kuris apsaugo ekipažą nuo detonacijos užvažiavus ant minų. Karių skyriuje telpa 12 karių. Ekipažo patogumui automobilyje buvo įrengtas kondicionierius, šildytuvas ir miltelinė dujų ištraukimo sistema.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(70)
(1)
(69)

Komentarai ()