„Kremliuje tvyro rami panika. Nenuvertinkite to, ką gali padaryti Medvedevas“  ()

Rusijos opozicijos aktyvistas Ilja Ponomariovas pareiškė, kad V. Putinui artimi asmenys elgiasi kaip Stalino artimiausia aplinka paskutiniaisiais diktatoriaus gyvenimo metais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Aplink V. Putiną ir toliau tvyro tyli panika. Per daug arti jo esantys žmonės negali tikėtis jokio „atsitraukimo“. Ir jie elgiasi taip, kaip elgėsi Stalino aplinka paskutiniaisiais diktatoriaus gyvenimo metais, t. y., svarbiausia – neerzinti „caro“, pataikauti jam, linksminti jį, būti kažkuo panašiu į dvaro juokdarius. Bet dar svarbiau – neišsiskirti iš gretų, kad būtų galima dalyvauti artėjančiame valdžios pasidalijime, kuris neišvengiamai įvyks netolimoje ateityje.

Tokią nuomonę buvęs Dūmos deputatas, Laisvosios Rusijos legiono politinis atstovas Ilja Ponomariovas išsakė interviu Alesiai Bacman.

Ekspertas taip pat įvardijo du akivaizdžius būsimo valdžios persiskirstymo lyderius. Jo nuomone, tai Michailas Mišustinas ir Dmitrijus Medvedevas.

Daugelis žmonių nuvertina D. Medvedevą, tačiau nemanau, kad jį reikėtų nurašyti. Nemanau, kad Dmitrijus Anatoljevičius nusigėrė ar nusiuostė, nes jis pats aktyviai apie tai užsimena. Mano nuomone, jis yra gana protingas žmogus, tačiau gana tiesmukas ir primityviai mąstantis. Daugtaškiai nėra jo stiprioji pusė. Bet jis tikrai nori grįžti (į valdžią – red. past.)“, - sakė Ponomarevas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(16)
(-11)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: