Putinas sugalvojo slaptą ir visiškai niekšišką planą, kaip numarinti Ukrainą  ()

Politikos technologas Michailas Podoliakas emocingai reagavo į Vakarų bandymus įtikinti Ukrainą derėtis dėl taikos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos prezidento kanceliarijos vadovo patarėjas užtikrintai pareiškė, kad Ukrainai nėra kito kelio, kaip tik sėsti prie derybų stalo su Rusijos Federacija po Ukrainos ginkluotųjų pajėgų išvedimo prie 1991 m. sienų. Jei dabar sustosime, kaip vis dažniau siūlo patys rusai, pasmerksime save mirčiai, padėdami V. Putinui įgyvendinti jo planą sunaikinti ukrainiečius, teigia Podoliakas.

Michailo Podoliako interviu „Novy Factory“ galite peržiūrėti „YouTube“ kanale.

Ukrainos prezidento kanceliarijos atstovas išsakė oficialią Ukrainos valdžios poziciją dėl taikos derybų su Rusija: „Visos šios taikos palaikymo iniciatyvos, jos absoliučiai fiksuoja Rusijos Federacijos poziciją. Visos jos skirtos išspręsti pagrindinę užduotį, kurią turi Rusija: Rusija nori sumažinti karo veiksmų intensyvumą, „įšaldyti“ konfliktą ir ištempti jį laike, kad turėtų laiko išardyti koaliciją, įnešti į ją vidaus kivirčus, susilpninti Ukrainą, kad ukrainiečiai pradėtų vidaus kivirčus. Tuo pat metu jie nori pakoreguoti invazijos planą, atnaujinti kariuomenę, įsteigti karinę gamybą ir tuo pat metu vykdyti teroristinę veiklą, kad nukreiptų dėmesį“.

Michailas Podoliakas išsakė Ukrainos paliaubų su Rusijos Federacija pasekmes dar nepasiekus 1991 m. sienų: „Aišku, ko siekiama šiomis iniciatyvomis, ir jos tikrai nesprendžia karo ir taikos problemos, nes Ukrainai nėra kitos išeities, kaip tik Rusijos kariuomenės išvedimas arba jos prievartinis išlydėjimas, nes priešingu atveju tai reikš, kad Ukraina žus ne per tris dienas, o per trejus metus. Kodėl? Todėl, kad vidaus erdvės erozija akivaizdi: čia negrįš persikrausčiusieji, pinigai čia neateis“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(31)
(3)
(28)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: