Syrskis skelbia netikėtus įvykius Bachmute: „Priešas patyrė nesėkmę atakoje, Ukraina kontratakuoja“  ()

Syrskis praneša apie kruvinus mūšius Bachmute.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos armija ir „Wagner“ samdiniai atakuodami Bachmute, Donecko srityje, susidūrė su stipriu Ukrainos kariuomenės pasipriešinimu ir žlugo, o po to Ukrainos ginkluotosios pajėgos pradėjo kontrpuolimą, praneša „Korespondentas“, remdamasis Ukrainos sausumos pajėgų vadu Oleksandru Syrskiu.

Nepaisant to, Syrskis pabrėžia, kad padėtis Bachmuto kryptimi išlieka labai sunki.

„Bachmuto kryptimi situacija išlieka įtempta, vyksta sunkios kovos. Keliose priemiestinėse Bachmuto gyvenvietėse puolamieji priešo veiksmai žlugo... Ukrainos ginkluotosios pajėgos ne tik vykdo gynybinius veiksmus, bet ir aktyviai kontratakuoja“, – sakė Syrskis.

Generolas pridūrė, kad okupantai neapleido savo tikslo – atitverti Bachmutą. Tam priešas naudoja visas įmanomas jėgas ir gali visiškai sunaikinti šį miestą.

 

„Ukrainos ginkluotųjų pajėgų naudojama taktika leidžia kelis mėnesius sulaikyti priešo veržimąsi ir nedidinti fronto šia kryptimi, sunaikinti geriausius jo dalinius ir laimėti laiko“, – reziumuoja Syrskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(108)
(3)
(105)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: