„Mes visi aplieti krauju! Aš jūsų nekenčiu!!!“ Soc. tinkluose žaibiškai plinta video apie prakeiksmą rusams  ()

Umanėje rusų raketa pataikė į daugiaaukštį pastatą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-04-28 „Mes visi aplieti krauju! Aš jūsų nekenčiu!!!“ Soc. tinkluose žaibiškai plinta video apie prakeiksmą rusams  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Balandžio 28 d., rusai vėl atakavo Ukrainą, atakos metu buvo apgadinti civilių namai. Namo Umanėje, į kurį pataikė rusiška raketa, gyventoja vos kelios minutės po sprogimo nufilmavo vaizdo įrašą iš savo buto.

Vaizdo įrašas buvo paskelbtas „Obozrevatel.ua“ „Telegram“ kanale .

„Mes visi aplieti krauju. Vaikai čia miegojo. Aš jūsų nekenčiu!!!“, - verkdama kalbėjo moteris ir siuntė prakeiksmus rusams.

Vaizdo įraše matomas apgadintas visos šeimos butas, išdaužyti langai. Laimei, visi gyvi, tačiau moterį ir jos šeimos narius sužalojo stiklo duženos.

 

Kaip buvo pranešta anksčiau, per naktinį Ukrainos puolimą Kyjive suveikė oro gynyba, o Umanėje rusų raketa pataikė į daugiaaukštį pastatą, buvo sunaikintas visas įėjimas: yra žuvusiųjų ir sužeistųjų. Anksčiau buvo pranešta, kad rusai džiaugėsi raketų ataka Umanėje ir ragino Kremlių dar labiau „naikinti ukrainiečius“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(26)
(-22)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: