„Tai visiškai realu“. Ždanovas skelbia, kokia niekšybė gali sugriauti Ukrainos puolimą (Video)  ()

Karo ekspertas Olegas Ždanovas įvardijo tris įvykių raidos variantus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dabar Ukraina turi visas galimybes iki 2023 m. pabaigos pasiekti tarptautiniu mastu pripažintas 1991 m. sienas. Karo ekspertas Olegas Ždanovas įvardijo tris įvykių raidos variantus.

„Yra nemažai šansų (iki 2023 m. pabaigos pasiekti 1991 m. ribas – UNIAN). Vienintelis dalykas, kurio negalima 100% tikrumu pasakyti, yra tai, kaip vyks kontrpuolimas. Visi tikimės, ir yra didelių šansų, kad lydės sėkmė ir kad iki 23-iųjų pabaigos pasieksime 1991 m. ribas. Tai visiškai realu“, – sakė jis.

Jo nuomone, tai idealus variantas Ukrainai, tačiau yra dar du:

 ● karo perėjimas į 2024 m., pasiruošimas antrajam Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimui;

 ● Kinijos, kaip tarpininko, įsikišimas, kuris priverstų Ukrainą mainais už teritorijas sudaryti taiką.

Blogiausias variantas mums yra Kinija su savo taikos iniciatyvomis. Esu daugiau nei tikras, kad Kinija reikalaus derybų proceso. Derybų procesas reikš neatidėliotiną ugnies nutraukimą. Ir mes galime įklimpti su šia Kinija į „Minską-3“. Nesvarbu, kaip jis vadinsis, bet tai bus kažkas panašaus į „Minską-2“. Tai yra, kažkuriuo momentu, iš karto po kontrpuolimo pabaigos, kur mes sustosime, Kinija norės priversti sėsti prie derybų stalo.  Čia Kinijos tarpininkavimas yra pavojingas. Šiuo atveju ji gautų didžiausius privalumus, o mes atsidurtume ant kito karo slenksčio, kuris gali įvykti tam tikru laikotarpiu, kai Rusija persigrupuos ir atkurs savo kovinį pajėgumą“, – sakė Ždanovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(19)
(37)
(-18)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: