Solovjovas pramušė dugną: skelbiama, ką padarė su video apie rusų ataką Umanėje  ()

Solovjovas pasiekė dugną.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-04-30 Solovjovas pramušė dugną: skelbiama, ką padarė su video apie rusų ataką Umanėje  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Geriausias Kremliaus propagandistas Vladimiras Solovjovas galutinai susimovė ir vaizdo įrašą iš Umanės publikavo kaip Donbaso apšaudymą.

Propagandistas Vladimiras Solovjovas paviešino vaizdo įrašą iš Umanės, kur balandžio 28 d. 04.00 val. rusų raketos sunaikino visą daugiabučio namo laiptinę. Tragišką filmuotą medžiagą jis užvardino taip: „Brutalus Donbaso apšaudymas!“.

Pažymėtina, kad propagandistas paskelbė apkarpytą vaizdo įrašo versiją, nenurodydamas ukrainietiško „Telegram“ kanalo pavadinimo, iš kurio jį pavogė. Be to, Solovjovas nesuglumino ukrainiečių kalba, kuria kalbėjo moteris, parodžiusi smūgio į jos butą pasekmes.

Tikrus kadrus su tragedijos Umanėje padariniais paskelbė „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Tačiau tuo Putino šalininko ažiotažas nesibaigė: jis kviečia savo skaitytojus sužinoti „tiesą“ apie filmuotoje medžiagoje verkiančią ukrainietę. Programa, kurioje neva pasakojama apie „Donbaso apšaudymą“, pavadinta labai simboliškai: „Išgyvenusioji“.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(36)
(-29)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: