„Tai bus linksmiausia gegužės 9 po Trečiojo Reicho kritimo“. Rusai pradeda nervintis  ()

Politologas Mykola Davidiukas teigia, kad ataka prieš degalų saugyklą Sevastopolyje trumpam turėtų sumažinti tos bazės resursais pasikliovusių okupantų kovinį potencialą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Davidiukas pastebėjo, kad sprogimai Kryme dabar yra dažnesni. Tačiau jis teigia, kad ataka prieš Sevastopolį nebuvo kerštas už ataką Umanėje, kur rusų raketa pražudė 16 civilių.

„Nesutinku, kad tai buvo kerštas. Būtų kerštas, jei jie skristų į Kremlių ir susprogdintų vadavietę. Kerštas ateis vėliau. Kerštas bus kontrpuolimas, teritorijų užkariavimas, smūgiai, įskaitant ir gegužės 9 d. Rusijoje tai bus pati linksmiausia gegužės 9-oji po Trečiojo Reicho žlugimo“, – sakė Davidiukas.

Po sėkmingos atakos Sevastopolyje rusai pusiasalyje ėmė panikuoti. Jie supranta, kad artėjantis turizmo sezonas Kryme gali būti ukrainietiškas. Ant nelegalaus Krymo tilto susiformavo išvykstančiųjų eilės.

 

„Jie supranta, kad šis sezonas gali būti ukrainietiškas. Graži geltonai-mėlyna vėliava sugrįš kartu su Krymo totorių vėliava. Grąžins tiesą ir teisingumą. O rusams, Rusijos kariuomenei ir karinėms bazėms vietos nebebus. Jie tai jaučia“, - sakė Davidiukas.

(71)
(1)
(70)

Komentarai ()

Susijusios žymos: