[ŽT] „Prasidėjo slaptos Rusijos ir JAV derybos. Kai ką sužinojau iš šaltinių Vašingtone“ (Video)  ()

Publicistas Andrejus Piontkovskis suintrigavo istorija apie slaptas Rusijos ir JAV derybas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Politologas Andrejus Piontkovskis atskleidė tiesą, kad, nors ir dar ne aukščiausiu politiniu lygiu, derybos tarp dviejų ilgai kariaujančių šalių, Amerikos ir Rusijos Federacijos, jau prasidėjo. Apie tai žinomas žurnalistas sužinojo iš savo šaltinių Vašingtone, kur dabar gyvena.

Piontkovskio interviu „24 kanalui“galima pažiūrėti „YouTube“.

Politikos ekspertas netikėtai išsakė įdomią informaciją: „Slaptos derybos tarp Rusijos Federacijos ir JAV. Turiu iš karto pasakyti, kad tai nėra JAV ir Rusijos vadovų derybos, nors gali būti, kad tai yra Jungtinių Valstijų vadovų kontaktai“.

„Ką turiu omenyje? Slaptos konsultacijos vyksta jau kelias dienas. Iš šaltinių Vašingtone sužinojau, kad prasidėjo slaptos Rusijos ir JAV derybos. Jos slaptos, nes niekur to nemačiau atviroje žiniasklaidoje. Buvo suburta Rusijos ir Amerikos ekspertų grupė, kurioje konsultuojamasi dėl taikos Ukrainoje siekimo“, – paaiškino Piontkovskis.

 

Ekspertas pridūrė, kad kai kurių asmenų buvimas šioje vadinamojoje „derybų grupėje“ kelia labai didelių klausimų. Piontkovskis pridūrė, kad V. Putinui karas su Ukraina yra pralaimėtas ir jis nori su tokių „derybininkų“ pagalba išsiderėti bent „garbingas lygiąsias“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(58)
(-49)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: