„Aš noriu jį nužudyti“ - buvęs „DLR“ lyderis atskleidė nekenčiamiausią žmogų Ukrainoje ir tai nėra Zelenskis  ()

Buvęs „DLR“ lyderis rusams sakė negalintis atleisti Bileckiui dėl jo sėkmės Ukrainoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienas pirmųjų vadinamosios „Donecko Liaudies Respublikos“ vadų Pavelas Gubarevas prisipažino, kad svajoja nužudyti buvusį „Azov“ pulko vadą Andrijų Bileckį. Naujame interviu jis aiškino, kad pavydi Bileckiui, nes jam pasisekė suburti rusus gąsdinančius dalinius ir sėkmingai veikti prie Mariupolio.

Gubarevas pripažįsta, kad Bileckis pasiekė sėkmę Ukrainoje ir realizavo save, tuo tarpu jis pats Rusijoje niekada nepakilo aukščiau eilinio ir tebėra marginalas bei nevykėlis. Ukrainos žurnalistas ir tinklaraštininkas Denisas Kazanskis atkreipė dėmesį į tą interviu.

„Tiesą sakant, labai atskleidžiantis rusų šovinistų mąstymo pavyzdys. Iš esmės juos veda pavydas ir pyktis. Tai buvo akivaizdu dar 2014 m. Prorusiški aktyvistai dažniausiai buvo gyvenimo įžeisti nevykėliai“, – pažymi Kazanskis.

 

Gubarevas nesulaukė pripažinimo Rusijos Federacijoje. Prasidėjus rusų invazijai, jis tik kaip eilinis ėjo kovoti į frontą, iš kur periodiškai kalbėdavo apie Rusijos kariuomenės degradaciją mūšiuose su Ukrainos ginkluotosiomis pajėgomis.

(23)
(3)
(20)

Komentarai ()

Susijusios žymos: