„Tikras š&%#. Atims amuniciją“. Strelkovas skelbia, kas įvyko su Prigožinu  ()

Rusų teroristo Igorio Girkino-Strelkovo teigimu, net ir su amunicija „Wagner“ kovotų vidutiniškai ir kruvinai. Strelkovas samdinių vadą Prigožiną pavadino pripažintu „mėsos šturmų“ meistru – didžiulių nuostolių kaina per šešis mėnesius jis nužygiavo vos 15 kilometrų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-08 „Tikras š&%#. Atims amuniciją“. Strelkovas skelbia, kas įvyko su Prigožinu  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos gynybos ministerija atims amuniciją iš kitų okupacinių dalinių, kad suteiktų juos „Wagner“, mano Igoris Girkinas-Strelkovas. Bet, anot jo, Rusijos samdiniai ir toliau kovos taip pat vidutiniai ir kruvinai, kaip ir anksčiau.

Duoti amunicijos trupiniai bus iš kažkieno atimti, kad būtų perduoti Juodojo Klouno (Jevgenijaus Prigožino) kovotojams, iš kurio jie atkakliai lipdo Napoleoną. Bet bėda ta, kad niekaip neišeina, nes medžiaga – šū#$s“, – rašė Girkinas.

Girkinas kritikuoja aukščiausią Rusijos karinę vadovybę, sakydamas, kad „Sergejus Surovikinas, pasižymėjęs puikiu deeskalavimu iš Kyjivo apylinkių, o paskui ir sunkiu sprendimu atiduoti Chersoną be kovos, Šoigu, kuris niekur nedingo, taip pat Gerasimovas“ savo „cirko arenoje yra vienodi“.

Girkinas teigia, kad Prigožinas yra „pripažintas mėsos šturmų meistras“, kuriam per šešis mėnesius didžiulių ir nepagrįstų nuostolių kaina pavyko pažengti tik 15-20 kilometrų.

 

Bus užimtas Bachmutas ar ne – dabar nesvarbu. Išskyrus paties Prigožino būsimai politinei karjerai. Taip, ir tai itin problemiška artėjančių karinių įvykių kontekste. Greitai būsime sumušti. Kadangi per žiemos-pavasario kampaniją priešo niekaip nepavyko nugalėti“, – skundėsi jis.

(34)
(1)
(33)

Komentarai ()

Susijusios žymos: