„Tai ne 2 km, o 20 km. Pabėgs ištisi pulkai“. Kremlius ruošiasi apkaltinti fronto griuvimu (Video)  ()

Prigožinas panikoje - karo analitikas paaiškino, kas vyksta.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Izraelio karininkas Igalas Levinas paaiškino, kodėl panikuoja Prigožinas. Būtent „Wagner“ savininkas bus kaltinamas dėl Rusijos kariuomenės nesėkmės, kuri netrukus įvyks. Tuo įsitikinęs karo analitikas.

Levino interviu „24 kanalui“ galima žiūrėti „YouTube“.

Izraelio kariškis kalbėjo apie Prigožino vaidmenį Rusijos ir Ukrainos kare: „Kai yra dideli pralaimėjimai, mes kalbame ne apie 2 km, o apie 20 km. Ir kalba eina ne apie vieną rusų brigadą ar pulką, o ištisus pulkus, kurie bus nugalėti ir bėgs - tai ant ko bus pakarti šunys? Aišku, kad ne ant Gerasimovo ir ne ant Šoigu. Visus šunis kars ant to, kas mūšio lauke. Ant to paties Prigožino, kuris turėjo paimti Bachmutą. Jis nepaėmė jo,  jis iš ten traukiasi“.

 

Kariuomenės analitikas akcentavo, kad dėl šios priežasties „Wagner“ savininkas pastaruoju metu tiek daug reiškiasi viešumoje: „Todėl Prigožinas stengiasi kuo daugiau trimituoti žiniasklaidoje: žiūrėk, čia ne aš kaltas, o jie kalti. Jis gelbėja savo kailį“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(81)
(1)
(80)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: