„Apie miegą galima pamiršti. Dabar svarbi kiekviena minutė“. Skelbia, kas nutiko Zalužnui (Video)  ()

Artimiausiomis savaitėmis generolas Zalužnas turės daug rūpesčių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos karininkas papasakojo, kokie rūpesčiai kris ant generolo Valerijaus Zalužnio pečių artimiausiomis savaitėmis. Pirmiausia karo ekspertas pabrėžė, kad ilgai lauktas mūsų karių puolimas jau vyksta. Atakos prieš priešo karinius objektus yra svarbi šios karinės operacijos dalis. Tuo pat metu patyręs Ukrainos karininkas pranešė apie svarbią mūsų vyriausiojo vado funkciją šiame svarbiame Ukrainai įvykyje.

Romano Svitano interviu „24 kanalui“ galima pažiūrėti „YouTube“.

Apie tai žinantis Ukrainos kariuomenės atsargos pulkininkas pareiškė: „Kintančioje operacinėje situacijoje turi būti vadovas, nuolat kontroliuojantis pokyčius ir priimantis sprendimus, todėl čia galima kalbėti apie proveržį . Taigi lūžis gali įvykti bet kurią akimirką ir tam nebūtinas tiesioginis įsakymas. Tai vis tiek gali įvykti dėl fronto žlugimo kai kuriose srityse. Ten jau bus perkeliami rezervai, priklausomai nuo planų. Vyriausiasis vadas reikalingas vietoje, kad greitai priimtų sprendimą“.

 

Svitanas paaiškino, kokį svarbų vaidmenį dabar vaidina Zalužnas: „Kartais labai svarbios valandos, net dešimtys minučių, kad būtų galima priimti sprendimą besikeičiančioje operacinėje situacijoje, todėl generolas Zalužnas dabar toks svarbus savo poste: ir kaip generatorius, ir kaip vadas. Iš principo jis visą mėnesį bus užimtas beveik kas minutę (bent jau mėnesį). Apie miegą dabar galima pamiršti, tuo labiau apie dalyvavimą kažkur“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(141)
(2)
(139)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: