„Tepė slides į visas puses“. Kas dedasi prie Bachmuto?  ()

Rusijos pozicijų šturmo metu Ukrainos gynybos pajėgos sunaikino priešo personalą, techniką, amuniciją ir atsargas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-13 „Tepė slides į visas puses“. Kas dedasi prie Bachmuto?  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per kontrataką netoli Bachmuto Ukrainos ginkluotosios pajėgos išvijo okupantus iš pozicijų, pramušė gynybą ir sugebėjo įsitvirtinti atkovotuose fronto sektoriuose, o Rusijos kariai tepė slides, atidengdami savo šonus.

Šios sėkmingos kontratakos detales papasakojo 3-iosios atskirosios šturmo brigados 2-ojo puolimo bataliono vadas Dmitrijus Kucharčiukas.

Jis paneigė Prigožino žodžius, kad Rusijos Federacijos 72-oji brigada pabėgo iš savo pozicijų palikdama „vagneriečius“. Kucharčiuko teigimu, „vagneriečiai“ pabėgo iš savo pozicijų kartu su RF ginkluotųjų pajėgų kariais.

„Kai Prigožinas sako, kad pabėgo 72-oji brigada, jis pamiršta pasakyti, kad „Wagner“ taip pat pabėgo su 72-ąja brigada. Ne visi pabėgo, kovos buvo įnirtingos. Yra belaisvių, kurie pasakojo daug įdomių dalykų. Mes toliau kovojame ir toliau išlaisviname Ukrainos žemę“, – sakė Kucharčiukas.

 

Anot jo, iš okupantų atkovota teritorija yra strateginė, nes kelia grėsmę priešo logistikos maršrutams ir tolesniam veržimuisi į Vremia Jarą, Konstantinivką, Družkovką, Kramatorską ir Slovjanską. Per kontrataką šiame fronto sektoriuje Ukrainos ginkluotosios pajėgos sunaikino daug priešo personalo, technikos, amunicijos ir atsargų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(54)
(0)
(54)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: