Netikėta žinia! „Wagner vadas su savo vyrais pabėgo iš Bachmuto, Prigožiną apėmė isterija“  ()

Kovose dėl Bachmuto „Wagner“ patiria visišką fiasko.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-15 Netikėta žinia! „Wagner vadas su savo vyrais pabėgo iš Bachmuto, Prigožiną apėmė isterija“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bachmutas tampa „Wagner“ kapu. Grupuotė nebus atšaukta iš pozicijų. Ir tai sukėlė labai aštrią jos lyderio Jevgenijaus Prigožino reakciją.

Apie tai „Telegram“ pranešė Rusijos žmogaus teisių šaltinis „Gulagu.net“.

Gegužės 7 dieną Prigožinas gavo Rusijos Federacijos gynybos ministro įspėjimą, kad jo bandymas išvesti „Wagner“ iš Bachmuto bus vertinamas kaip valstybės išdavimas ir turės atitinkamas pasekmes. Šią informaciją jis patvirtino asmeniškai.

Žinojome apie įsakymo turinį ir isteriją, kurią „Bachmuto mėsininkas“ (Prigožinas – red.) surengė savo būstinėje“, – rašė Rusijos šaltinis.

Jis įsitikinęs, kad „Wagner“ nebeleis palikti Bachmuto. Grupuotės laukia „nešlovinga pabaiga“.

Tačiau grupės stuburas bando ištrūkti iš Bachmuto. Iš ten pabėgo visų pirma vadas Dmitrijus Utkinas.

„Mūsų šaltiniai „Wagner“ praneša, kad šioje teroristinėje organizacijoje tvyro itin nervinga atmosfera, „Wagner“ vadas Dmitrijus Utkinas, prisidengdamas kelione į Afriką, pabėgo iš Bachmuto, palikdamas savo pavaldinius į keblioje situacijoje“, – tikina „Gulagu.net“.

 

Pasak šaltinio, patyrę „Wagner“ samdiniai taip pat nedidelėmis grupėmis bėga iš Bachmuto. Juos keičia užverbuoti nuteistieji ir „mobilizuotieji“.

Reikia pažymėti, kad praėjusią savaitę „Wagner“ pradėjo „juodąją seriją“ kovose dėl Bachmuto. Ginkluotosios pajėgos flanguose surengė daugybę sėkmingų kontratakų, atstumdamos įsibrovėlius kelis kilometrus.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(105)
(1)
(104)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: