„Turėtume jį apdovanoti“ - skelbiama, ką padarė Šoigu žentas  ()

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karininkas Tarasas Berezovecas pasišaipė iš Šoigu žento, kuris tarsi žaidžia Ukrainos pusėje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-14 „Turėtume jį apdovanoti“ - skelbiama, ką padarė Šoigu žentas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tarasas Berezovecas papasakojo apie tai, kaip rusų tinklaraštininkas Aleksejus Stoliarovas, kuris yra Rusijos gynybos ministro Sergejaus Šoigu žentas, savo uošvį sugėdino neigiamais pareiškimais apie tuos, kurie nori vykti kariauti į Ukrainą. Savo tariamai juokingus pareiškimus apie „Z-patriotus“ jis paskelbė internete, būdamas užsienio kurorte. Kad žentas galėtų kaip nors kompensuoti Šoigu reputacijai padarytą žalą, jis buvo išsiųstas į okupuotą Luhansko sritį agituoti jaunimą stoti į Rusijos pajėgų gretas.

„Sprogimų išvakarėse Luhansko srityje pasirodė tinklaraštininkas Aleksejus Stoliarovas, Šoigu „ne visą darbo dieną dirbantis“ žentas. Tai - žmogus, išgarsėjęs vaizdo įrašu iš Dubajaus, kuriuo pasiuntė „Z-patriotus“, dė ko Prigožinas net pasiūlė jį jėga paimti ir išsiųsti tarnauti į kariuomenę. Nieko neišėjo. Šoigu manė, kad žentui reikia atpirkti „praeities nuodėmes“, todė pasiuntė jį į „LLR“ susitikti su jaunimu“, – istoriją atpasakojo Berezovecas.

 

Ukrainiečių karininkas sako, kad toks Šoigu žento elgesys yra naudingas Ukrainai: „Akivaizdu, kad šių raketų smūgiai neturi nieko bendra su Šoigu žento vizitu. Jis mums čia naudingas, kaip naudingas idiotas, kuris griauna rusų šauktinių dvasią, visaip juos išvadina ir sako, kad kovoti gali tik visiški debilai. Tiesą sakant, turėtume jį net apdovanoti, manau. Jo nereikia žudyti, jis turi būti apdovanotas“.

(31)
(0)
(30)

Komentarai ()

Susijusios žymos: