„Yra 2 versijos, kas nutiko, ir abi jos baisios“. Vienas garsiausių rusų ekspertų pašiurpo, kokį smūgį patyrė Rusija  ()

Z-propagandistas pasakoja blogas naujienas apie karą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų karo propagandistas atskleidė, kad didžiausi šiais metais Rusijos patirti oro nuostoliai yra labai nerimą keliantis signalas.

Rusijos karo žinovai ir propagandiniai „Telegram“ kanalai bando atsigauti po praėjusį šeštadienį suduoto stipraus smūgio Rusijos karinei aviacijai. Tuomet Rusijos karinės oro pajėgos vos per kelias minutes neteko dviejų sraigtasparnių „Mi-8“, naikintuvo bombonešio „Su-34“ ir naikintuvo „Su-35“. Visi jie sudužo Briansko srityje. 

Tuo pat metu vienas garsiausių Rusijos ekspertų, karo propagandistas, pasivadinęs slapyvardžiu „Fighterbomber“, savo „Telegram“ kanale rašo, kad iki šiol egzistuoja dvi pagrindinės įvykio versijos, ir abi jos baisios Rusijos kariuomenei.

Pirmoji versija byloja apie „savas – svetimas“ aptikimo sistemos gedimą, dėl kurio Rusijos priešlėktuvinės gynybos sistema paleido priešlėktuvines raketas į keturis savo pačios oro taikinius. Fighterbomber pripažįsta, kad Rusijos priešlėktuvinė gynyba ir anksčiau yra pademonstravusi panašių nesėkmių, tačiau tokių plataus masto pasekmių ji jau seniai nebuvo patyrusi.

 

Antroji incidento versija taip pat nežada nieko gero rusams, nes ji reiškia ukrainiečių priešlėktuvinės  raketų sistemos veikimą. Jis pažymi, kad jei Ukrainos kariškiams pavyktų slapta perkelti priešlėktuvinės gynybos kompleksus tiesiai į mūšio liniją, Rusijos aviacija automatiškai prarastų galimybę priartėti prie Ukrainos sienos dideliu atstumu ir dabar būtų priversta naudoti daug mažiau veiksmingas bombas ir raketas. 

Priešingu atveju Rusijos bombonešiai bus masiškai numušinėjami taip, kaip atsitiko šeštadienį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(110)
(3)
(107)

Komentarai ()