Patruševas skelbia sensaciją. „Sprogo sandėlis su urano sviediniais, radioaktyvus debesis keliauja į Europą“  (3)

Patruševas sakė, kad Rusija tariamai sunaikino sviedinių su nusodrintu uranu sandėlį, dėl ko susidarė radioaktyvus debesis.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-19 Patruševas skelbia sensaciją. „Sprogo sandėlis su urano sviediniais, radioaktyvus debesis keliauja į Europą“  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos Saugumo Tarybos sekretorius Nikolajus Patruševas sakė, kad Rusija tariamai sunaikino nusodrinto urano amunicijos sandėlį Ukrainos teritorijoje. Patruševo teigimu, dėl to susidarė radioaktyvus debesis, kuris jau juda ES link.

Tai pranešė Censor.NET, remdamasi Rusijos naujienų agentūra TASS.

Pasak jo, „amerikiečiai spaudė savo sąjungininkus“ pristatyti nusodrinto urano amuniciją į Ukrainą. Patruševas tvirtina, kad rusai sugriovė sandėlį, o dabar radioaktyvusis debesis slenka Europos link.

„Lenkija jau užfiksavo radiacijos lygio padidėjimą“, – tikina jis.

Patruševas taip pat pridūrė, kad „Ukrainos teritorijoje yra slaptų laboratorijų, kuriose amerikiečių mokslininkai kuria cheminius ir biologinius ginklus“.

Primename, kad JK perdavė Ukrainai tūkstančius sviedinių su nusodrintu uranu.

 

JK gynybos ministerija pažymėjo, kad Rusija sąmoningai skleidžia dezinformaciją apie šiuos sviedinius, nes nusodrintas uranas yra standartinis komponentas, neturintis nieko bendra su branduoliniais ginklais.

SVARBU: Visos Europos radiacinį žemėlapį realiu laiku galite pasižiūrėti čia ir iš OFICIALIAI pateikiamų duomenų aišku, kad Patruševas meluoja.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(27)
(44)
(-17)

Komentarai (3)