[ŽT] „Jiems net nebeįdomu su mumis žaisti!“. Solovjovas skundžiasi, kad Rusijos niekas nebebijo (Video)  ()

Solovjovui nepatinka, kad pasaulis nebijo Rusijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienas pagrindinių Kremliaus propagandistų Vladimiras Solovjovas puolė į neviltį dėl žinios, kad artimiausiu metu Ukraina gaus vakarietiškus naikintuvus. Jis įtarė, kad karas gali baigtis kažkur netoli Maskvos.

Apie tai jis papasakojo savo kanalo „Solovjev LIVE“ eteryje.

Propagandistas skundėsi, kad dėl karo pasaulis nustojo bijoti Rusijos ir nebesiskaito su Maskva.

„Taip, viskas tikrai blogai! Aš sakau tiesą... Matau, niekas netiki jokia mūsų „raudona linija“, visi tiki, kad gali bet ką daryti, kad tigras pasirodė esąs popierinis. „Na, jie turi branduolinį ginklą, ir ką, vis tiek niekada jo nepanaudos“. Taip, susiformavo toks požiūris: „Nagi! Kodėl mes jų taip ilgai bijojome?“. Štai kodėl F-16 dabar eina. Jie jau suprato, kad „koks po velnių skirtumas“. Pilotai jau apmokyti. Jiems net neįdomu čia su mumis žaisti ir ceremonytis. Tiesiog noriu, kad laimėtume šį karą, nepasiekus Maskvos. Ar įmanoma vieną kartą pakeisti tradiciją? Ar įmanoma nepasiekti Maskvos? Norėčiau“, – sakė Solovjovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(20)
(5)
(15)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: