[ŽT] „Jie permeta naujų pajėgų“ - skelbiama apie Rusijos tikslus Bachmute  ()

Rusija paskelbė visiškai užėmusi Bachmutą. Ukrainos pajėgos, regis, kontroliuoja mažą miesto dalį ir aktyviai atakuoja flangus. Tačiau Jungtinės Karalystės žvalgyba dar anksčiau pranešė, kad rusai į Bachmutą perkelia naujus dalinius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija Bachmuto užėmimą laiko pagrindiniu tikslu. Aišku, Rusija stengsis pasiekti administracines Donbaso sienas, bet Bachmuto užėmimas leis Rusijai pasigirti bent kokia pergale. Jungtinės Karalystės žvalgyba pranešė, kad „labai tikėtina, kad per pastarąsias keturias dienas Rusija perskirstė kelis batalionus, kad sustiprintų Bachmuto sektorių“. Tai įvyko prieš pat Rusijai paskelbus apie visišką Bachmuto kontrolę.

Jungtinės Karalystės žvalgyba teigia, kad Rusijos vadovybė yra susirūpinusi dėl „Wagner“ nuotaikų. „Wagner“ savininkas Jevgenijus Prigožinas teigė, kad nežino, ar jo grupuotė čia liks ilgesniam laikui. Pranešama, kad „Wagner“ smogikai yra laukiami Afrikoje.

 

Gali būti, kad dėl to Rusija į Bachmutą metė naujus dalinius, kad miestą užimti greičiau, kol „Wagner“ smogikai dar nėra pasitraukę.

(3)
(17)
(-14)

Komentarai ()

Susijusios žymos: