Rusijoje beprotybė. Apkaltinti žydai, kraštutiniai dešinieji ruošiasi užgrobti valdžią  ()

Gubarevas Putino režimą palygino su „smirdinčiu lavonu“ ir ruošiasi valdžios perėmimui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sankt Peterburge įvyko vadinamųjų „Z-patriotų“ susirinkimas. Jame dalyvavo kraštutinių dešiniųjų kolaborantas iš Donbaso ir čekisto Igorio Girkino (Strelkovo) bendražygis Pavelas Gubarevas.

Jo kalbos ištrauką galima rasti „Ukraina 365“ „Telegram“ kanale.

Gubarevas susirinkime atstovavo vadinamajam „Piktųjų patriotų klubui“. Kaip ir visi rusų „denacifikatoriai“, jis darė laukinius antisemitinius ir neapykantos kupinus pareiškimus. „Zetnikas“ kaltino žydus dėl Rusijos ekonominių problemų. Be to, jis tvirtino, kad būtent dėl šių idėjų Rusijos Federacija kariauja prieš Ukrainą.

„Šią šiuolaikinio kapitalizmo konkurenciją, kai 8 iš 10 įmonių užsidaro, sukelia būtent šios paskolų palūkanos ir žydų draugai, kurie visus šiuos pinigus išsidalina... Būtent su šiais palūkaninkais mes kariaujame Ukrainoje“, - sakė Gubarevas.

Jis taip pat pasiūlė pralieti kraują visiems, kurie priešinasi karui.

„Supratimas ateis. Ypač jei pridėsite daugiau lozungų, tada supratimas ateis greitai. O jei bus pralieta daugiau kraujo, visi greitai supras, kur ir kas turi eiti, o kas turi likti namie ir ištrinti viską, ką parašė socialiniuose tinkluose. Ačiū Dievui, viskas gerai, tuo rūpinasi valdžios institucijos. Labai gerai. Dabar jie visi tyli“, - pareiškė kolaborantas.

 

Per savo kalbą Gubarevas prognozavo Rusijos karinius pralaimėjimus fronte, taip pat V. Putino režimo žlugimą. Jis leido suprasti, kad pretenduoja į valdžią Rusijoje, kai įvyks žlugimas.

„Kai vyks kontrpuolimas, frontas žlugs, įvyks proveržiai. Jis tikrai gali žlugti. Daug kas tikisi, o kas, jei jis nesugrius, ir aš tikiuosi. Bet nėra jokio pagrindo taip manyti... Visi su tuo sutinka: Strelkovas, Prigožinas, visi, kas ten yra... Viskas tikrai žlugs. Valdžia net nemiega, ji tik primena pūvantį lavoną. Ten jau viskas numirė ir pradeda smirdėti. Kai viskas apskritai pradės vykti, mes išsirikiuosime į organizaciją. Toks yra planas“, - pareiškė „Z-patriotas“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(12)
(4)
(8)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: