[ŽT] „Dabar bus šakės“. Girkinas skelbia, kas nutiko prie Bachmuto  ()

Rusijos karių puolimo operacija Donbase baigėsi strategine nesėkme, sakė Girkinas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų diversantas Igoris Girkinas (Strelkovas) „Piro pergale“ pavadino „Wagner“ kuratoriaus Jevgenijaus Prigožino pareiškimą apie tariamą Bachmuto užėmimą.

Anot jo, apskritai Rusijos karių puolamoji operacija Donbase baigėsi strategine nesėkme: Ukrainos kariuomenė ir toliau kontroliuoja pagrindines kryptis, o didžiojoje krypčių dalyje  išvis nepajudėjo.

Tuo pačiu metu Rusijos Federacija neteko daug gyvos jėgos ir beveik visiškai išnaudojo savo ginklų, amunicijos ir sviedinių atsargas.

„Geriausios Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų grupės yra išvargintos mėnesių kovose. Amunicijos atsargos yra minimalios“, – tvirtino kovotojas.

Šiuo atžvilgiu jis tikisi atsako iš Ukrainos armijos, manydamas, kad dabar yra geriausias laikas kontrpuolimui, atsižvelgiant į aukščiau aprašytas rusų problemas.

 

Jei Ukrainos ginkluotosios pajėgos puolimui pasirinks Donecko sritį, pavyzdžiui, Mariupolio kryptį, jas pasitiks Rusijos kariuomenės daliniai ir daliniai, kurie smarkiai nukentėjo ir išretėjo, nes perkėlė atsargas į Bachmutą. Jei puolimas įvyks Zaporižios fronte, Ukraina gali nesijaudinti dėl savo gynybos Slovjansko ir Kramatorsko srityse, taip pat prie Avdijivkos, pažymėjo Girkinas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(62)
(2)
(60)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: