Diversantai veržiasi su policijos automobiliais. Belgorode panika, prašoma šaudyti be įspėjimo  ()

Rusijos kariuomenė aktyviai traukia sunkiąją techniką į Belgorodo kaimus, kuriuose yra įsikūrę „ukrainiečių diversantai“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-23 Diversantai veržiasi su policijos automobiliais. Belgorode panika, prašoma šaudyti be įspėjimo  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Belgorodo srityje pasirodę diversantai perėmė policijos nuovadą Graivorone ir, apsimetę rusų policijos pareigūnais, tarnybiniais automobiliais nuvažiavo link Belgorodo.

„Telegram“ kanalas „Graivoron Live“ rašo, kad vietos gyventojų prašoma be įspėjimo atidengti ugnį į policijos uniformomis vilkinčius asmenis.

Tuo tarpu propagandinis kanalas „Baza“ rašo, kad Belgorodo srities policija ieško automobilio „Geely“, kuriuo esą juda DRG (diversinė-žvalgybos grupė) nariai.

Automobilis esą buvo paimtas iš vietos gyventojo, kuris Rusijos Federacijoje iškart buvo įtartas dirbantis Ukrainos ginkluotosiose pajėgose. Tačiau vėliau paaiškėjo, kad okupantai iš baimės supainiojo faktus: automobilio niekas neužgrobė, iš civilių nebuvo paimtas turtas. Ieškomos „Geely“ savininkas 71 metų Nikolajus sakė, kad jo automobilis stovėjo garaže Kozinkos kaime, Graivorono miesto rajone.

Vyras tikrai bandė evakuotis iš kaimo su savo neįgalia žmona, tačiau pakeliui sutiko kariškius su geltonais raiščiais. Nepažįstami žmonės karine uniforma kalbėjo rusiškai ir toliau pensininkų nepraleido. Jis turėjo apsukti automobilį ir važiuoti namo. Naujausiomis žiniomis, Kozinkos ir Glotovo gyvenvietėse tęsiasi kovos su „diversantais“.

 

Tuo pačiu metu Glotove - gyvenamajame rajone vietiniai gyventojai slepiasi pastatų rūsiuose. Gyvenvietėse nėra nei elektros, nei vandens. Žmonės negali būti evakuoti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(66)
(2)
(64)

Komentarai ()

Susijusios žymos: