„Labiausiai nerimą kelianti naujiena. Tai kažkoks siaubas“. Skabejeva šokiruota naujausių įvykių Rusijoje (Video)  ()

Gegužės 22 d. legionas „Rusijos laisvė“ įžengė į Belgorodo srities teritoriją ir pradėjo miestų išvadavimą iš Kremliaus režimo.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-23 „Labiausiai nerimą kelianti naujiena. Tai kažkoks siaubas“. Skabejeva šokiruota naujausių įvykių Rusijoje (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

O. Skabejeva supanikavo dėl Ukrainos DRG (diversinė-žvalgybos grupė) veiksmų Belgorodo srityje: „Labiausiai nerimą keliančios žinios“.

Legionas „Rusijos laisvė“ paskelbė apie „demilitarizuotos zonos“ sukūrimą regione, iš kurio įsibrovėliai negalės apšaudyti Ukrainos.

Socialiniuose tinkluose jau pasirodė šimtai memų apie Belgorodo Liaudies Respubliką ir diplomatinę pagalbą Rusijos žmonėms, o propagandistė Olga Skabejeva neslepia siaubo dėl to, kas vyksta Belgorodo srityje. Filmuotą medžiagą paskelbė „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

„Šiuo metu tai labiausiai nerimą kelianti naujiena. Laukiame oficialaus patvirtinimo, tačiau „Telegram“ kanaluose pasirodo daugybė pranešimų, įskaitant vaizdo įrašus apie siaubą, kuris kilo pasienyje su Belgorodo sritimi. Įnirtinga kova su Ukrainos DRG. Karinė technika naudojama abiejų kariaujančių pusių“, – teigė ji. Pasak O. Skabejevos, danguje buvo matyti keli dronai, oro gynyba veikia abiejose pusėse.

 

Tačiau nepaisant tarp Belgorodo srities gyventojų ir federalinių kanalų kylančios panikos, Rusijos gynybos ministerija neskuba skelbti informacijos apie nepaprastąją padėtį pasienyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(73)
(1)
(72)

Komentarai ()

Susijusios žymos: