„Ruošėsi 10 metų. Tai specialiosios pajėgos. Jie moka kovoti.“ Ekspertas skelbia paslaptį, kas įsiveržė į Belgorodą (Video)  ()

Karo ekspertas Romanas Svitanas patvirtino faktą, kad neramumai Belgorodo srityje yra pačių rusų darbas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-23 „Ruošėsi 10 metų. Tai specialiosios pajėgos. Jie moka kovoti.“ Ekspertas skelbia paslaptį, kas įsiveržė į Belgorodą (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos karininkas Romanas Svitanas sakė, kad „gerieji rusai“ Rusijos Federacijos išvadavimą iš dabartinio režimo pradėjo planuoti prieš 10 metų.

Tuo tikslu jie prisijungė prie tarptautinio bataliono Ukrainoje, suformavo ištisą judėjimą. Būtent čia šie žmonės įgijo karinės patirties, o dabar bando įgyvendinti savo planą, pradedant nuo Belgorodo srities.

Romano Svitano nuomonę apie tai, kas vyksta Belgorodo srityje, galite sužinoti šiame „YouTube“ kanale.

„Tai tikrai Rusijos piliečiai, kurie jau 10 metų kovoja prieš Rusijos okupacinį režimą. Dar prisimenu 2014 m. kaip kelios dešimtys rusų prašė prisijungti prie mūsų savanorių korpuso, kurie tada kovojo su rusų armija Donbase“, – sako Svitanas.

„Dabar tai yra žmonės, kurie jau 10 metų kovoja su Rusijos armija. Tai yra specialiosios pajėgos, tai ne berniukai iš gatvės. Jie žino, kaip kovoti. Jie turi ginklų, yra pilnai aprūpinti gera karine technika, kuri buvo laimėta mūšiuose, o dabar jie pradeda išlaisvinti tėvynę Rusiją“, – pridūrė Svitanas.

 

Karo ekspertas pasiūlė, kur Rusijos savanorių korpusas turėtų judėti toliau per Rusijos Federacijos teritoriją ir kodėl būtent ten:

„Iki Maskvos yra 450 km. Labai greitai, jei priimamas sprendimas ir šie daliniai auga, ir tampa rimta jėga. Geriausia šių dalinių judėjimo kryptis – iš karto „į sprendimų priėmimo centrus“ Maskvoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(125)
(4)
(121)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: