„Pirmyn! Pirmyn! Pirmyn!“ Z-patriotas skelbia apie šokiruojantį „mėsos šturmą“ (Video)  ()

Pavelas Gubarevas atvirai kalbėjo apie Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų vadovybės karo nusikaltimus kare prieš Ukrainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kraštutinių dešiniųjų bendradarbis iš Donbaso, nesėkmingas „liaudies gubernatorius“ Pavelas Gubarevas atvirai kalbėjo apie Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų vadovybės karo nusikaltimus kare prieš Ukrainą. Jis patvirtino informaciją apie tai, kad rusai fronte taikė vadinamuosius „mėsos šturmus“.

Interviu ištrauką galima rasti „Ukraina 365“ „Telegram“ kanale.

„Matėme „mėsos šturmus“. Juose dalyvavau aš, Jevičius irgi dalyvavo kaip vadas. Kas tai? Tai yra, kai 40-50 susirinkusių žmonių eina į aukštesnes priešo pajėgas, įtvirtintas žemėje, lauku 600 metrų. Patyrėme didelių nuostolių. Labai skaudu buvo į tai žiūrėti. Žmonės miršta nuo šių „mėsos šturmų“. O šio šturmo vadas sėdi ir įsakinėja per radiją: „Pirmyn! Pirmyn! Pirmyn“, nesuprasdamas, kad apsaugos nėra... ataka vykdoma ne pagal taisykles: be technikos, be artilerijos parengimo. Daug žmonių žuvo ir taip per dvi savaites 7 kartus. Mačiau 100 mirčių. Savo akimis. Ir dar kelios dešimtys žuvo žmogus, kai įšoko į keturis namus kaimo pakraštyje. Jie buvo atkirsti, mes negalėjome jiems padėti“, - pasakojo Gubarevas.

 

Jis pridūrė, kad maždaug prieš mėnesį Rusijos Federacijos ginkluotosios pajėgos inicijavo Avdijivkos „mėsos apsupimą“ Donbase. Okupantams tai nesibaigė gerai. Puolimai buvo atremti, Ukrainos ginkluotosios pajėgos išlaikė savo pozicijas.

„Mėsos šturmai“ rusų buvo panaudoti šturmuojant Mariupolį, Bachmutą ir kitas apgyvendintas vietoves. Šios kautynės tapo tikromis Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų „mėsmalėmis“, kuriose buvo sunaikintos kovinės rusų pajėgos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(32)
(0)
(32)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: