„Atsisakymas stoti ES ir NATO, rusų kalba kaip valstybinė“. Rusija įvardijo karių išvedimo sąlygas  ()

Rusijos Federacijos užsienio reikalų ministerijos vadovo pavaduotojas Michailas Galuzinas reikalauja, kad Kyjivas pripažintų „naujas teritorines realijas“, kurios tariamai susiklostė „įgyvendinus tautų teises į apsisprendimą“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos užsienio reikalų ministerijos vadovo pavaduotojas Michailas Galuzinas įvardino naujas sąlygas karui užbaigti: atsisakyti stojimo į ES ir NATO, okupuotas teritorijas pripažinti rusiškomis, įtvirtinti rusų kalbą Ukrainoje. Tai praneša TASS.

Galuzino teigimu, neutrali neprisijungusi padėtis yra dar viena būtina sąlyga norint pasiekti „sąžiningą ir ilgalaikę taiką“.

Be to, Ukraina turi pripažinti „naująsias teritorines realijas“, kurios tariamai išsivystė įgyvendinus „tautų teises į apsisprendimą“.

Rusijos Federacijos užsienio reikalų ministerijos atstovas taip pat mano, kad Ukrainoje yra problemų dėl religijos laisvės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(68)
(-64)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()