[ŽT] „To seniai nebuvo. Ar matėte, ką jie daro?“ Belgorode dar neregėta rusų panika  ()

Neseniai Rusų savanorių korpusas (RSK) surengė operaciją Rusijos pasienio zonose. Šie įvykiai sukėlė paniką - rusai ima šį tą suprasti.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-28 [ŽT] „To seniai nebuvo. Ar matėte, ką jie daro?“ Belgorode dar neregėta rusų panika  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiojo žvalgybos direktorato atstovas Andrijus Černiakas teigia, kad Rusija ieškos atpirkimo ožių, kad nors kas atsakytų už RSK veikimą Rusijos pasienio zonose. Tai sukėlė paniką - vienas iš akivaizdžiausių jos požymių buvo gyventojų evakuacija.

Ir mes patys matėme viešai išvežamas autobusų kolonas, kuriomis bandyta vykdyti bent jau kai kurių valdžios atstovų evakuaciją“, – pažymėjo Vyriausiosios žvalgybos direktorato atstovas.

Jis pridūrė, kad nors Rusija dažnai keičia karo vadus, jie vis tiek nesusitvarko. Užpuolikai tikisi, kad kitas vadas bus geresnis, bet rezultato nėra.

„Dabar ieškos ką nubausti - tokia rusiška tradicija. Galvos, suksis. Ar bus rezultatas – nežinia. Suprantate, jie tikėjosi, kad jie - tikrai galingiausia, stipriausia armija pasaulyje ir jie viską kontroliuoja. Tiesą sakant, jie vogė, melavo, nieko nedarė. Todėl jų problemos yra absoliučiai tikėtos“, – aiškino Černiakas.

 

Dabar Rusija ruošiasi iš Ukrainos teritorijos atitraukti kelis dalinius ir jais stiprinti Rusijos sieną. „Jiems tai buvo staigmena. Turime suprasti, kad priešas irgi planuoja, priešas irgi skaičiuoja“, – reziumavo Černiakas.

(43)
(0)
(43)

Komentarai ()

Susijusios žymos: