[ŽT] „Niekada nemaniau, kad tai įmanoma.“ RSK vadas atskleidė netikėtą paslaptį, kaip saugoma Rusijos siena (Video)  ()

Rusijos savanorių korpuso vadas patikino, kad Rusijos ir Ukrainos siena yra plika.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiandien Rusija nekontroliuoja savo sienų su Ukraina. Jos praktiškai nesaugomos. Tai interviu sakė Rusijos savanorių korpuso (RSK) vadas Denisas Nikitinas, šaukiniu White Rex.

„Nemaniau, kad sienos atkarpa tarp dviejų šalių, kurios jau metus kariauja, apskritai nebus saugoma. Štai atėjome čia, prie įėjimo sėdėjo teta, kuri griežtai paklausė: „O kas čia?“ Lengviau buvo praeiti per Rusijos ir Ukrainos sienos ruožą nei ateiti čia, nes čia bent jau buvo ta teta... Ten niekas nebuvo. Ar suprantate? Mes ėjome, o aš galvojau: „Dabar jie pradės šaudyti iš visų pusių, dronai, patrankos, automatinės ugnies sistemos, dabar, dabar...“ Ir mes pasiekiame valstybės sieną, o ten surūdijusi spygliuota viela, ji rūdija jau 10 metų, o kai kur ant jos užvirtę medžiai, ir tie medžiai juodi: jie ten jau Dievas žino kiek laiko. Ir niekam tai nerūpi“, - pasakojo RSK vadas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(46)
(0)
(46)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()