„Jis yra pamišęs fanatikas. Bus naujas karas.“ Skelbiama, ką darys Putinas (Video)  ()

Ekspertas įvardija momentą, kada V. Putinas vėl bandys pulti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos opozicijos aktyvistas Timūras Olevskis užtikrintai pareiškė, kad Kremliaus vadovas nesustos jokiomis aplinkybėmis.

Leidinio „The Insider“ redaktorius Timūras Olevskis perspėjo, kad Rusijos prezidentas užsibrėžė tikslą sunaikinti ukrainiečius ir neketina jo atsisakyti. Rusijos opozicijos žurnalistas įsitikinęs, kad vos tik bus pasirašyta taikos sutartis su Rusija, Rusijos kariuomenė vėl bandys pulti Ukrainą. Olevskio interviu „24 kanalui“ galite peržiūrėti „YouTube“.

„Norite manęs paklausti, ar tai reiškia, kad jie to nepakartos? Aš nežinau. Esu tikras, kad Putinas bandys jį pakartoti, kai tik karas baigsis. Tą akimirką, kai jis pasirašys bet kokį susitarimą, kad ir kur baigtųsi karas, tą akimirką jis ruošis kitam karui, nes šia prasme jis yra pamišęs fanatikas“, - sakė jis.

„Jo fanatizmas nėra tai, kad jis nekenčia Ukrainos ir nori ją sunaikinti. Tai- taip pat. Pagrindinis jo fanatizmas yra tai, kad jis tiki, jog gali nugalėti Ukrainą, ir niekas negali sugriauti šio tikėjimo. Man atrodo, viskas, kas jam nepavyksta, iš to, ką jis sako garsiai, tai kažkokių išorinių trukdžių paaiškinimas. Bet jis vis tiek bandys pasiekti savo“, - apibendrino savo mintis Rusijos opozicionierius. 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(17)
(-14)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: