Putinas vos veblena. Ką pasakė diktatorius po smūgio į Maskvą (Video)  ()

Rusijos Federacijos prezidentas mano, kad tai buvo provokacija, kuria buvo bandoma sukelti atsaką, o ukrainiečiai „turėtų tai suprasti“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-31 Putinas vos veblena. Ką pasakė diktatorius po smūgio į Maskvą (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos prezidentas pakomentavo bepiločių orlaivių ataką Maskvos srityje ir Maskvoje. Vladimiras Putinas sako, jog tai buvo provokacija ir Ukrainos piliečiai „turėtų tai suprasti“. Apie tai gegužės 30 dieną pranešė Rusijos žiniasklaida.

Pasak Rusijos prezidento, sostinę užpuolė Ukrainos bepiločiai orlaiviai, ir tai yra teroro aktas. Visų pirma V. Putinas pažymėjo, kad „ataka“ buvo vykdoma prieš taikius objektus, tačiau neva oro gynyba veikė „normaliai“.

„Esame susirūpinę dėl bandymų sukelti atsaką iš Rusijos, išprovokuoti jį, Ukrainos piliečiai turėtų tai suprasti. Ukrainos piliečiai, žinoma, dabar neturi žodžio, nes prieš civilius gyventojus vykdomas totalus teroras“, – rašoma pranešime.

Dabar, tęsė Vladimiras Putinas, Kremlius planuoja tobulinti oro gynybos sistemą.

 

Vėliau Rusijos prezidentas sakė, kad prieš kelias dienas rusams esą pavyko smogti efektyvų smūgį Ukrainos karinės žvalgybos štabui, arba, kaip okupantai vadina, sprendimų priėmimo centrui.

„Mes jau kalbėjome apie galimybę smogti sprendimus priimantiems štabams, sprendimų priėmimo centrams. Žinoma, šiai kategorijai priklauso ir Ukrainos karinės žvalgybos štabas, kuris buvo nukentėjęs prieš dvi ar tris dienas“, – sakė V. Putinas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(27)
(-22)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: