Akimirka, kai Rusijos raketa rėžiasi į greitkelį. Skelbiamas neįtikėtinas video (Video)  ()

Važiuojančio automobilio prietaisų skydelio kamera užfiksavo momentą, kai vienas vairuotojas buvo arti mirties, kai Rusijos raketa rėžėsi į judrų Ukrainos sostinės Kijevo kelią.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vaizdo įraše matoma, kaip dalis raketos nukrito ant kelio tiesiai prieš važiuojantį automobilį, kuris po smūgio toliau važiavo.

Incidentas įvyko pirmadienį (gegužės 29 d.), o raketa nukrito per rusų ataką prieš Ukrainos sostinę. Tačiau apie sužeistuosius nepranešama. Įrašytame vaizdo įraše raketa nukrito vidury kelio, kai vos nekliudžiusi dviejų baltų automobilių.

Raketa pirmiausia rėžėsi į pakabintus gatvių ženklus ir šviesoforus, o po to trenkėsi į kelią ir sprogo. Jai nukritus, raketos skeveldros pažiro ant kelio.

Nedidelė kelio dalis dega, kai į dangų kyla juodi dūmai, o transporto priemonės toliau važiuoja taip, tarsi nieko nebūtų nutikę. Kaip rašo BBC, raketos kritimo būdas rodo, kad oro gynyba ją perėmė anksčiau, kol ji pasiekė tikslą. Vėliau policija surinko fragmentus tolesniam tyrimui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(12)
(5)
(7)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()