„Pastatyti prie sienos ir sušaudyti.“ Prigožiną užpuolė dar du kadyroviečiai (Video)  ()

Po kritiškų Prigožino pastabų apie „Achmat“ specialiąsias pajėgas, R. Kadyrovo pavaldiniai tarsi pagal signalą pratrūko piktais „tiktokais“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Konfliktas tarp Rusijos samdinių vadovo Jevgenijaus Prigožino ir odiozinio Čečėnijos prezidento Ramzano Kadyrovo bendražygių aštrėja. Po A. Delimchanovo dar du R. Kadyrovo parlamento nariai įrašė piktus „vaizdo įrašus“, kuriuose grasina „Wagner“ lyderiui, praneša „Ukraina 365“ savo „Telegram“ kanale.

Vadinamojo Čečėnijos parlamento, kurį visiškai kontroliuoja R. Kadyrovas, vadovas Magomedas Daudovas subtiliai užsiminė apie galimą J. Prigožino pašalinimą.

„Kokiuose karuose viso to užteko? Bet tai nereiškia, kad karys turi apie tai šaukti... Už tokį pareiškimą Antrojo pasaulinio ar Didžiojo Tėvynės karo metais jį būtų pastatę prie pat sienos“, - grasino jis „Putino virėjui“.

 

Savo ruožtu „Čečėnijos saugumo tarybos sekretorius“ Apti Alaudinovas, pagyręs „kadyrovietis“ iš „Achmato“, taip pat publikavo „tiktoką“, reikalaudamas, kad „Wagner“ vadovas neliestų šio padalinio.

„Su „Achmatu“ susijusius reikalus geriau palikti ramybėje“, - grasinamai pareiškė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(16)
(5)
(11)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()