[ŽT] Z-propagandai panika. Skelbiama apie „Geros valios gestą“ Belgorodo srityje  ()

Rusijos Federacijoje net karo šalininkai jau tikisi pasienio miestų ir regionų perėjimo į Ukrainos ginkluotųjų pajėgų ar sukilėlių kontrolę.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-04 [ŽT] Z-propagandai panika. Skelbiama apie „Geros valios gestą“ Belgorodo srityje  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs kovotojas, tapęs propagandistu, Jegoras Guzenko šaukiniu „Tryliktasis“ sukritikavo Rusijos gynybos ministrą Sergejų Šoigu, kuriam vadovaujant „antroji armija“ griauna Ukrainos miestus ir praranda kontrolę savo teritorijose.

„Nenustebsiu, jei, vadovaujant tuvių deg ***ratui žiurkei, Belgorodo srities gyvenvietės ir miestai netrukus pasiduos“, – rašo jis savo „Telegram“ kanale.

Anot Guzenko, kai Rusijos Federacija praras savo teritorijų kontrolę, Kremliaus pirmininkas Dmitrijus Peskovas pasakys nieko nežinantis apie situaciją, Rusijos gynybos ministerijos atstovas Konašenkovas pavadins situaciją „geros valios gestu“, o Dmitrijus Medvedevas pasižymės nauju įrašu „Telegram“ kanale. Putinas pagal tradiciją neras laiko kreiptis į žmones.

 

„Štai toks scenarijus nusimato ir jis manęs nenustebins. Viskas juda link to šuoliais“, - skundžiasi užpuolikas

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(72)
(0)
(72)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: