[ŽT] „Surengėme oficialų demaršą.“ Ukraina įpykusi, ką Vengrijos vyriausybė paskelbė „YouTube“  ()

Skandalingas vaizdo įrašas, kuriame raginama siekti taikos, buvo paskelbtas oficialiame Vengrijos vyriausybės „YouTube“ kanale.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-04 [ŽT] „Surengėme oficialų demaršą.“ Ukraina įpykusi, ką Vengrijos vyriausybė paskelbė „YouTube“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos užsienio reikalų ministerija sureagavo į Vengrijos vyriausybės vaizdo įrašą, kuriame raginama taika ir kuriame rodomas Ukrainos žemėlapis be Krymo. Ministerija pareiškė, kad pusiasalio žymėjimas kaip teritorijos, kuri nėra Ukrainos dalis, prieštarauja oficialaus Budapešto pozicijai remti Ukrainos teritorinį vientisumą tarptautiniu mastu pripažintose sienose.

Atitinkamas pareiškimas paskelbtas Užsienio reikalų ministerijos interneto svetainėje.

„Vengrija privalo nutraukti provokacijas ir laikytis tarptautinių įsipareigojimų, kuriuos ji prisiėmė dėl narystės JT, ES ir NATO. Žaidimas kartu su agresyvia Rusijos politika neskatina greitesnio taikos atkūrimo Europoje, už kurį viešai pasisako Vengrijos vyriausybė. Ukrainos užsienio reikalų ministerijos nurodymu Ukrainos reikalų patikėtinis Vengrijoje atliko oficialų demaršą Vengrijos pusei“, - pranešė Užsienio reikalų ministerija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(20)
(0)
(20)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()