[ŽT] Syrskis skelbia apie pergalę Rytų fronte. Sumalti rusai prie Svatovo ir Bachmuto (Foto)  ()

Skelbiama, kad Ukrainoje pajudėjo frontas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-05 [ŽT] Syrskis skelbia apie pergalę Rytų fronte. Sumalti rusai prie Svatovo ir Bachmuto (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sekmadienį, birželio 5 d., „RSK“ su legionu „Rusijos laisvė“ vaduojant Belgorodo sritį iš Maskvos chuntos, Ukrainoje pajudėjo frontas. Gynybos pajėgos turi sėkmių Bachmuto ir Svatovo srityse. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų sausumos pajėgų vadas generolas pulkininkas Oleksandras Syrskis kalbėjo apie pažangą Rytų fronte.

Po kelionės į frontą vadas pranešė apie Ukrainos kariuomenės sėkmę. Jis ypač akcentavo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų 92-osios brigados karių žygdarbį, kurie, įveikę priešo puolimą prie Svatovo, pradėjo kontrataką ir pajudėjo 400 metrų į priekį.

Yra teigiamų rezultatų ir prie Bachmuto. Jame pasižymėjo 80-oji Ukrainos ginkluotųjų pajėgų oro puolimo brigada. Neseniai jiems pavyko iš Rusijos okupacijos išlaisvinti didelius Ivanivsko miško plotus pietiniame Bachmuto pakraštyje.

 

Birželio 5 d. Rusijos propagandos Z kanalai masiškai pranešė apie tariamą Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimą Zaporižios kryptimi, tiksliau, Vuhledaro srityje. Tikėtina, kad kariškiai pradėjo puolimą, kad pralaužtų frontą. Šiuo metu oficialaus patvirtinimo nėra.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(52)
(0)
(52)

Komentarai ()

Susijusios žymos: