Prasidėjo labai rimti įvykiai. Pralaužtas frontas, užimamos įtvirtintos pozicijos  ()

Fronte prasidėjo labai rimti įvykiai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-06 Prasidėjo labai rimti įvykiai. Pralaužtas frontas, užimamos įtvirtintos pozicijos  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Fronte prasidėjo labai rimti įvykiai. „DLR“ „lauko vadas“ Aleksandras Chodakovskis tikina, kad gynybos pajėgos pralaužė frontą į vakarus nuo Vuhledaro.

Apie tai jis rašė birželio 4 dienos popietę „Telegram“ kanale, skelbia Dialog.UA.

Pagrindiniai įvykiai, anot jo, vyko Velyka Novosilka regione, kuris yra apie 30 km į pietus nuo Vuhledaro. Tai Pietų frontas.

„Priešas bando prasiveržti Velyka Novosilkos kryptimi. Suformavės smūgio kumštį, pirmoje dienos pusėje sugebėjo pasiekti taktinę sėkmę užėmė vieną mūsų poziciją“, – rašo okupantas. Jis tikina, kad gynybos pajėgos ten pritraukia jėgas, siekdamos gilinti proveržį.

Chodakovskis patikslino, kad šio puolimo dar nelaiko dideliu gynybos pajėgų puolimu, tačiau neatmeta, kad įvykiai taps rimtesni.

 

Pažymėtina, kad informacija apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų judėjimo pradžią gaunama masiškai iš įvairių krypčių. Z-kanalai paniškai rašo apie šturmus prie Bachmuto, Svatovo, Donecko. Yra žinoma, kad Ukrainos pajėgos jau turi sėkmių. Ir tai vyksta Rusijos savanorių reido Belgorodo srityje fone, ten vyksta rimti mūšiai. Ukrainos pusė informacijos komentuoti neskuba.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(185)
(1)
(184)

Komentarai ()

Susijusios žymos: