„Mes neturime pasirinkimo.“ Peskovas paskelbė Kremliaus karo planą  ()

Rusijos prezidento spaudos sekretorius Dmitrijus Peskovas nusakė Rusijos planus dėl „specialiosios karinės operacijos“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremlius neketina pripažinti savo pralaimėjimo ir tęs karą prieš Ukrainą, pasitelkęs dar tūkstančius mobilizuotų rusų. Rusijos prezidento atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas tvirtino, kad V. Putino paskelbta „specialioji operacija“ neturi alternatyvos.

Interviu propagandiniam kanalui „Rosija“ pareigūnas sakė, kad rusai neturėtų tikėtis greitos karo veiksmų pabaigos: „Mums reikia žinoti savo darbą, daryti savo darbą ir užbaigti savo darbą iki galo.“

Kartu D. Peskovas skundžiasi dėl Vakarų karinės pagalbos Kijevui, kuri nuolat trukdo Maskvai „užbaigti tai, ką ji pradėjo“. Jis įsitikinęs, kad vos tik Ukrainos ginkluotosios pajėgos gaus 500 km nuotolio raketų, prasidės dar viena eskalacijos banga.

 

„Tai, ko gero, dar kartą įpareigoja mus būti labiau susitelkusius, stipresnius, labiau mobilizuotus. Tęsti tai, ką pradėjome“, - sakė D. Peskovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(128)
(-118)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: