Kachovkos HE palydovinėse nuotraukose aptikta keista detalė. Aiškėja, kas ten nutiko iš tikrųjų  ()

„Maxar“ palydovinėse nuotraukose matyti, kad kelio tiltas ant užtvankos dar buvo nepažeistas gegužės 28 d. Tačiau birželio 5 dienos nuotraukose buvo matyti, kad trūksta vienos iš dalių, kuri galėjo dingti birželio 1-2 dienomis.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-07 Kachovkos HE palydovinėse nuotraukose aptikta keista detalė. Aiškėja, kas ten nutiko iš tikrųjų  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kritiškai svarbi Naujosios Kachovkos užtvanka buvo apgadinta likus kelioms dienoms iki didžiulės konstrukcijos griūties birželio 5 d. vakare arba birželio 6 d. ryte, rodo CNN analizė.

Žurnalistai teigia neturintys jokių įrodymų, kad didelio masto užtvankos griūtis lėmė kelio tilto apgadinimas, ar kad tai buvo tyčinis vienos iš konflikto šalių puolimas.

„Maxar“ palydoviniai vaizdai rodo, kad kelio tiltas ant užtvankos dar buvo nepažeistas gegužės 28 d. Tačiau birželio 5 dieną darytose nuotraukose matyti, kad joje trūksta vienos iš sekcijų. Remiantis mažos raiškos palydovinėmis nuotraukomis, galima daryti išvadą, kad tilto dalys dingo birželio 1–2 dienomis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(22)
(-14)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: