[ŽT] „Apsuptas visas dalinys, žuvo 1009-ojo pulko vadas.“ Belgorode neįtikėtini mūšiai, skerdžiamos 8-oji ir 9-oji kuopa (Foto)  (1)

Belgorodo srityje rusai patyria didelių nuostolių.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-08 [ŽT] „Apsuptas visas dalinys, žuvo 1009-ojo pulko vadas.“ Belgorode neįtikėtini mūšiai, skerdžiamos 8-oji ir 9-oji kuopa (Foto)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariuomenė patyrė didelių nuostolių mūšiuose dėl Novaja Tavolžankos, esančios Belgorodo srityje. Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų 1009-ojo motorizuotųjų šaulių pulko vadas Vladimiras Kuznecovas su šaukiniu „Ulanas“ žuvo mūšiuose prieš „Rusijos savanorių korpusą“ („RSK“) ir legioną „Rusijos laisvė“.

Rusijos žiniasklaida paskelbė informaciją apie atsisveikinimą su aukšto rango kariškiu. Šiuos pranešimus atrado tinklaraštininkas Necro Mancer.

 

„Mums buvo pranešta apie 1009-ojo motorizuotųjų šaulių pulko vado, kovojusio su šaukiniu „Ulanas“ žūtį... Pulko 8-oji ir 9-oji kuopos patyrė didelių nuostolių. Naujausiomis žiniomis, 8-oji kuopa buvo apsupta. 1009-ojo pulko 3-iojo bataliono vadas su šaukiniu „Strannik“ sužeistas“, – pranešė rusai.

 

Yra žinoma, kad žuvęs pulko vadas yra Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų pulkininkas Vladimiras Kuznecovas iš Istros miesto Maskvos srityje. Atsisveikinimas su juo vyks birželio 8 d. Sužeisto kovotojo tapatybė kol kas nenustatyta.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(139)
(4)
(135)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: