[ŽT] Maskva skelbia, kad smogė į „didelį amunicijos sandėlį“. Ukraina parodė, ką sudaužė rusų bepročiai (Video)  ()

Birželio 8-osios vakarą Umanėje per oro antskrydį nugriaudėjo du sprogimai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Oro antskrydžio metu Umanės gyventojų buvo paprašyta likti slėptuvėse: Rusijos kariuomenė miesto link paleido kelias raketas. Deja, dvi iš jų pataikė į pramonės objektą ir automobilių plovyklą. Plovykloje kilo gaisras.

Pasak Ukrainos Valstybinės pagalbos tarnybos vyriausiojo direktorato, gaisras buvo užgesintas 22.30 val. Filmuotą medžiagą paskelbė „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Čerkasų srities gubernatorius Ihoris Taburec sakė, kad per apšaudymą buvo sužeisti aštuoni žmonės, du iš jų sunkios būklės paguldyti į ligoninę.

Vietos gyventojai rašo, kad sprogimų metu nukentėjo vietinė parduotuvė. Liudininkai teigia, kad vienai iš sužeistų senyvo amžiaus moterų amputuota galūnė. Pareigūnai ir gydytojai kol kas nekomentuoja piliečių sužalojimų pobūdžio.

 

Rusijos Federacijos gynybos ministerija jau paskelbė, kad pataikė į Ukrainos ginkluotųjų pajėgų „didelį amunicijos sandėlį“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(23)
(-16)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: