Putinas pirmą kartą paskelbė komentarą apie „Ukrainos kontrpuolimą“ (Video)  (2)

V. Putinas pirmą kartą pakomentavo galimą Ukrainos kontrpuolimą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-10 Putinas pirmą kartą paskelbė komentarą apie „Ukrainos kontrpuolimą“ (Video)  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas išėjo iš savo bunkerio ir nusprendė atsakyti į pastaruoju metu suintensyvėjusias Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karines operacijas. Neapsieita be pasakymų, kad Ukrainos kariuomenei neva visiškai nesiseka.

Penktadienį, birželio 9 d., Rusijos vadovas pateikė savo Ukrainos kontrpuolimo vertinimą.

Pirmiausia verta pasakyti, kad Rusijos vadovas „patvirtino“ Ukrainos kariuomenės kontrpuolimo operacijų pradžią ir pareiškė, kad Ukraina neva pradėjo naudoti strateginius rezervus.

V. Putinas taip pat patikino savo šalies piliečius, kad ukrainiečių ginkluotosios pajėgos „negali pasiekti savo tikslų“, nors ir pripažino, kad Ukrainos kariuomenė vis dar turi puolamojo potencialo.

 

„Nė vienoje vietoje priešui nepavyksta. Tai pasiekiama dėl mūsų karių drąsos ir didvyriškumo, teisingo kariuomenės organizavimo ir valdymo bei didelio Rusijos ginkluotųjų pajėgų efektyvumo“, - sakė V. Putinas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(41)
(-37)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)

Susijusios žymos: