„Kraujo ištroškęs žudikas.“ Šiurpi prognozė, kas gali ateiti į valdžią Rusijoje  ()

„Wagner“ vadovas Jevgenijus Prigožinas atvirai didina savo politines ambicijas. Tačiau, jei teoriškai jam pavyks užgrobti valdžią Rusijoje, tai turės tam tikrų tiesioginių pasekmių ir Ukrainai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos opozicijos žurnalistas, žurnalo „The Insider“ redaktorius Timūras Olevskis kalbėjo „24 kanalui“. Jis pasiūlė keletą įvykių raidos variantų.

Jevgenijus Prigožinas ir žmonės, kurie bus su juo, nuo Vladimiro Putino skirsis sąžiningumu, mano Olevskis. Jiems bus galima sakyti, kad „balta yra balta, o juoda yra juoda“. Tačiau tai neatleis jų nuo kraujo ištroškusių žudikų, tokių kaip Somalio piratai, statuso.

„Prigožinas, ant kurio stato daug žmonių, iš tolo stebinčių situaciją Rusijoje, bus toks kraujo ištroškęs, kad gali viską išnešioti. Tai tiesa. Ir visa problema yra ta, kad didelę šalį, šalia kurios yra Ukraina, valdys kraujo ištroškę žudikai“, - sakė jis.

Opozicijos žurnalistas pabrėžia du aspektus. Gerasis susijęs su tuo, kad šie „Somalio piratai“ užsiims Rusijoje gyvenančiais asmenimis. Tačiau pakankamai „pririję“, jie gali pereiti prie blogųjų scenarijų.

 

„Norėčiau, kad Prigožinas ir jo valdžios oponentai žlugtų. Norėčiau, kad jie visi kur nors pasidėtų. Bet taip nebūna. Ukrainos požiūriu, pasirinkimas aiškus – banditai iš devyniasdešimtųjų su kvaila armija arba du tūkstantųjų banditai, panašūs į bebaimius Somalio piratus. Kas geriau – neaišku“, - pridūrė Olevskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(13)
(6)
(7)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()