„Vakarai pridarys mums problemų. Mes to labai bijome.“ Lukašenka skelbia baisiausią karo scenarijų  (0)

Aleksandras Lukašenka pagrasino Ukrainos Vakarų partneriams ir sakė, kad jie patys „baisiai bijo naujo didelio masto karo ir branduolinės katastrofos“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neteisėtas Baltarusijos vadovas Aleksandras Lukašenka sakė, kad „yra puikios prielaidos užbaigti karą Ukrainoje“. Tai jis sakė duodamas interviu televizijos kanalui „Rossija 1“, informuoja BelTA.

„Aš nesu pranašas, bet Ukrainoje mes užbaigsime šį karą. Tam jau yra puikios prielaidos. Bet tada tie pamišę žmonės iš Vakarų pridarys mums per daug problemų“, – sakė jis.

Tuo pat metu A. Lukašenka tvirtina, kad Vakarai „baisiai bijo naujo didelio masto karo ir branduolinės katastrofos“.

„Sutikau žmonių, kurie čia atlieka svarbų vaidmenį ir priima radikalius, kardinalius ir galutinius sprendimus „jeigu“ atveju. Jie labiausiai bijo (ir visi nuoširdžiai apie tai kalba) branduolinės katastrofos. Tai natūralu. Mes taip pat nenorime, mes taip pat bijome. Nes, kaip sako ekspertai, tai gali sukelti pasaulinę katastrofą“, - sakė Lukašenka.

 

Kartu politikas pakartojo Rusijos propagandos tezę, kad, jų teigimu, „Rusija gali panaudoti branduolinį ginklą, jeigu priešas įsiverš į jos teritoriją ir ši agresija kelia grėsmę valstybės egzistavimui“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(39)
(-37)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (0)