Fronte tikras pragaras. Rusijos armijos nuostoliai yra didžiausi nuo kovų dėl Bachmuto piko  ()

Donecko ir Zaporižios regionai išlieka karščiausiais fronto taškais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos armija šiuo metu patiria didžiausius nuostolius mūšio lauke nuo pat kovų dėl Bachmuto įkarščių. Apie tai savo „Twitter“ birželio 18 d. pranešė Didžiosios Britanijos gynybos ministerija, remdamasi žvalgybos duomenimis.

Pažymima, kad Ukraina ir toliau vykdo puolamuosius veiksmus visomis fronto kryptimis ir jie yra sėkmingi. Karščiausios vietos išlieka vakaruose nuo Donecko srities, Zaporižios srityje ir Bachmuto pakraščiuose.

Tuo tarpu rusai vykdo gynybines operacijas, kurias britų žvalgyba įvardija kaip gana efektyvias. Tačiau pastarąjį kartą priešo nuostoliai buvo tokie dideli 2023 m. pavasarį per mūšius dėl Bachmuto. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo duomenimis, praėjusią parą Rusijos Federacija neteko 650 karių ir iš viso daugiau nei 219 000 darbuotojų.

 

 

„Pietuose Rusijos pajėgos dažnai vykdo gana efektyvias gynybines operacijas. Abi pusės patiria didelių nuostolių, o Rusijos nuostoliai greičiausiai bus didžiausi nuo kovo mėn. Bachmuto mūšio piko“, – mano Didžiosios Britanijos gynybos ministerija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(18)
(0)
(18)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: